Heeft u een enkel meubelstuk dat vervoerd moet worden?

Wij kunnen het voor u verzorgen. U boekt een verhuizer bij ons om samen met u het meubelstuk in te laden. Wij zorgen voor dekens en spanpanden om uw meubelstuk vast te zetten. Op de plaats van bestemming zorgen we samen met u ervoor dat we het meubelstuk weer kunnen lossen. Op deze manier hoeft u niemand lastig te vallen en niet moeilijk te doen om een wagen te gaan huren en dekens te verzamelen voor transport. Onze wagens zijn uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, sealolie en meubelhondjes. Alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat het transport soepel verloopt.

Het gemak dat u heeft met Bravo Vervoer:

  • Verhuizers met veel ervaring;
  • Verhuiswagen uitgerust met verhuismaterialen;
  • Verhuiswagen met laadklep.

Zijn er een aantal grote stukken die vervoerd moeten worden?

Het gemak dat u heeft voor het vervoeren van een aantal grote stukken als u voor Bravo Vervoer kiest. De grote bakwagen van 20m3 zorgt ervoor dat we uw meubels netjes neer kunnen zetten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat al uw meubels schadevrij overkomen. Ook hierbij kunt u zelf helpen met sjouwen samen met vrienden/familie. Wij zullen dan zorgen dat de meubels verpakt worden in verhuisdekens en goed worden vast gezet.

Extra verhuizers?

Als er niemand in uw omgeving beschikbaar is om u te helpen of u bent zelf niet in staat om te kunnen helpen met het transport, dan is het altijd mogelijk om extra verhuizers van ons in te huren. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw spullen worden vervoerd, zonder dat u zelf hoeft te helpen.