Een verhuislift (ook wel meubellift of ladderlift genoemd) is bijna onmisbaar wanneer de woning op enkele etages hoog is gevestigd. Want stelt u zich even voor: u woont op de 6e verdieping van een appartementengebouw en u wilt verhuizen. Uw volledige huisraad moet mee: de televisie, de wasmachine, uw bed, de kledingkasten en alle andere meubels. Hoe moeten al deze spullen naar beneden? Via de trap? Of met behulp van de veel te kleine lift van het flatgebouw? Via het raam met een takel? Veel makkelijker is het om in deze situatie een verhuislift in te zetten. Want met behulp van een verhuislift is uw huisraad binnen een mum van tijd beneden en kan het in de wagen geladen worden.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een verplaatsbare lift, bestaande uit een uitschuifbare ladder en een liftplatform. Het platform wordt aangestuurd door een elektrische motor en kan op die manier over de ladder heen en weer bewegen. Het platform kan een gewicht dragen tot 250 kg en kan dus tijdens de verhuizing volgeladen worden met spullen. De verhuislift kan zeker tot de 6e verdieping van een gemiddeld gebouw komen.

Het bedienen van de verhuislift

Het is geen hogere wiskunde maar enige ervaring is wel vereist bij het bedienen van de verhuislift. Bij verkeerd gebruik bestaat het risico op beschadiging van de lift of van uw eigendommen. Daarom wordt de verhuislift altijd verhuurd in combinatie met een machinist die de verhuislift kan bedienen. Voordeel hiervan is dat er direct 2 paar extra handjes beschikbaar zijn om te helpen met tillen en om de lift te vullen.

Voordelen

Woont u dus op grote hoogte of gaat u verhuizen naar een hoger gelegen woning, informeer dan zeker naar de mogelijkheden voor het huren van een verhuislift. Want hierbij nog even de voordelen op een rijtje:

– Geen onnodig sjouwwerk
– Veel minder kans op schade aan uw huisraad
– De rest van de woning blijft onbeschadigd (muren, kozijnen etc.)
– U bespaart tijd en kosten dankzij de efficiënte van de verhuislift

Published On: juli 20th, 2021 / By / Categorieën: Blog /

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534