Wij vervoeren zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ons vervoersbedrijf is met name actief in de omgeving van Zevenbergen, maar wij verzorgen ook verhuizingen naar andere delen van Nederland en zelfs naar het buitenland.

U bepaalt

Wij zijn er voor al uw transporten. Of het hierbij nu gaat om een paar stukken, een online aankoop/bestelling die afgehaald moet worden of een volledige verhuizing. Wij staan voor u klaar met scherpe tarieven. U betaalt alleen de tijd die wij bezig zijn, van aankomst tot vertrek.

Particulier

Een verhuizing kan heel wat stress met zich meebrengen. Als u uw verhuizing deels laat verzorgen door Bravo Vervoer heeft u de beschikking tot ervaren hulp, zeer geschikte hulpmaterialen en voldoende capaciteit. Over de jaren heen heeft ons vervoersbedrijf heel wat verhuizingen in Zevenbergen en omstreken verzorgd.

Zakelijk

Bravo Vervoer is eveneens specialist in bedrijfsverhuizingen in Zevenbergen en omstreken. Wij vervoeren en verhuizen onder meer de inboedel van kantoren en machines van uiteenlopende werkplaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe werkplek zo snel mogelijk operationeel is en dat uw personeel zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van professionele verhuismaterialen. Onze verhuislift is een handige hulp wanneer uw kantoor zich op een hogere etage bevindt. Onze verhuizers werken efficiënt en discreet.