Bravo Vervoer is voortgekomen uit de service van Bravo verhuizingen B.V.

Bij Bravo Verhuizingen was erg veel vraag naar losse transporten van meubelstukken, kleine klusjes en leveringen van overige zaken. Om ervoor te zorgen dat we de klanten nog beter konden helpen en aan de wens konden voldoen is Bravo Vervoer opgericht. Dit heeft ervoor gezorgd dat de complete service nog hoger is.

Bravo Vervoer is een bedrijf met nauwe samenwerkingen. Op deze manier kunnen we grotere vraag over en weer het hoofd bieden en zorgen voor een continuïteit van kwaliteit.

De eigenaar

Benjamin Boxma, familieman met 3 kinderen en ondernemer in hart en nieren.

De verhuizers zelf waren een goed samenwerkend en erg vriendelijk team. Zij waren op tijd en hebben gezorgd dat onze inboedel snel en accuraat werd vervoerd en op de door ons aangegeven plaatsen werd neergezet.

Sirelo.nl Review

“Onze kantoor medewerkers zorgen ervoor dat u altijd netjes en correct te woord wordt gestaan aan de telefoon en zij beheren de agenda”

Rebecca

(Finance) Office manager

Livia

Administratie

Kelly

Administratie

ijzersterk in
zwaar werk!

Dit is niet alleen maar iets wat we graag aan de hele wereld laten weten maar dit is zeker ook wat u zult ervaren na contact te hebben opgenomen met ons.

“Ons team met bevlogen en enthousiaste medewerkers gaat voortvarend maar toch zeer zorgvuldig om met uw belangrijke eigendommen. Met respect voor de (emotionele) waarde van uw spullen winnen we uw vertrouwen voor een succesvolle verhuizing”

Benjamin Boxma

Eigenaar / Verhuisdirigent

Wilt u dat we contact met u opnemen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.