Bravo Vervoer is voortgekomen uit de service van Bravo Verhuizingen B.V. Bij Bravo Verhuizingen was erg veel vraag naar losse transporten van meubelstukken, kleine klusjes en levering van overige zaken. Om ervoor te zorgen dat we de klanten nog beter en breder konden helpen is Bravo Vervoer opgericht. Dit heeft ervoor gezorgd dat de complete service nog hoger is.

Opslagruimte

Naast de vele vraag naar hulp bij verhuizingen en transport is er ook steeds meer behoefte aan opslagruimte. Gaat u naar een tijdelijke woning verhuizen en wilt u niet al uw meubels mee verhuizen? Voor een vast bedrag per week kunt u bij Bravo een opslagruimte huren om uw spullen veilig te bewaren. Onlangs hebben wij zelfs een extra pand in gebruik genomen om de opslagcapaciteit te vergroten.

Onze medewerkers zorgen dat alles netjes wordt opgeslagen, waarbij we zorgvuldig te werk gaan. Het huren van een opslag in Zevenbergen bij Bravo Verhuizingen is een goede manier om uw huisraad te beschermen en op te slaan voor de langere termijn. En dat voor schappelijke tarieven. De opslag kan tijdelijk of voor een lange periode gehuurd worden. Bijvoorbeeld als uw nieuwbouwwoning nog niet gereed is en u wel uw spullen veilig wilt opslaan. Het is ook mogelijk om meerdere diensten van ons met elkaar te combineren. Denk aan het inhuren van een verhuislift of extra handjes voor het verhuizen of overbrengen van uw spullen.

Vele voordelen

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar spullen veilig en droog opgeslagen zijn. Maakt u gebruik van onze opslagruimtes, dan bent u verzekerd van een goed vergrendelde opslagruimte die ook nog eens beveiligd is. Onze opslagruimtes worden vierentwintig uur per dag bewaakt.

Het huren van een opslag in Zevenbergen kan al vanaf 15 euro per week. Uw spullen worden veilig opgeslagen. Wanneer u kiest voor onze structurele opslag in Zevenbergen zijn er een aantal punten belangrijk om te onthouden:

  • Het laden en lossen gebeurt altijd op afspraak;
  • Standaard één keer toegang per maand. Vaker bij uw spullen? Dan betaalt u 25 euro per keer;
  • Verhuisdekens (10 stuks) worden ter bruikleen gesteld. Deze zijn gratis. Meer verhuisdekens huren is altijd mogelijk.

Bravo Vervoer staat u graag bij tijdens uw verhuizing van en naar de opslag van Bravo. Wij zijn er voor al uw kleine transporten. Wij staan voor u klaar met scherpe tarieven. U betaalt alleen de tijd die wij bezig zijn, van aankomst tot vertrek.

Published On: juni 30th, 2021 / By / Categorieën: Blog /

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534