Geboren en getogen in Zeuvenbultenlaand (Carnavals-naam van Zevenbergen)? Plannen om deze  stad onder de rook van de Moerdijk te verlaten of heeft het juist uw hart veroverd? Lees hier meer over Zevenbergen.

Topografie

Tot 1998 was Zevenbergen een zelfstandige gemeente, maar sindsdien is het de hoofdplaats van de Gemeente Moerdijk. Hier vallen nog een aantal andere plaatsen en dorpen onder zoals Klundert, Zevenbersche Hoek en Oudemolen. De gemeente telt ruim 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 185 km2.

Zevenbergen ligt in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant. Vanaf de snelweg is Zevenbergen te bereiken door afslag 25 op de A17 te nemen en de N285 loopt langs en zelfs door Zevenbergen waardoor ook de A16 goed en snel te bereiken is. Dit maakt Zevenbergen een uitstekende uitvalsbasis voor grotere steden als Rotterdam en Breda. Omgeven door natuur is het ideaal om fiets- en wandeltochten te maken, door het typische polderlandschap.

De oude kern van Zevenbergen is gelegen rond de vroegere haven welke recent in ere hersteld is. Hierdoor is een gezellig stadscentrum ontstaan vol heerlijke plekken aan het water. Of u nu houdt van oude, karakteristieke panden of van nieuwbouw, dit is allemaal te vinden in Zevenbergen.

Wist u dat?

Tot slot nog wat leuke feitjes over Zevenbergen. Want wist u dat:

– Vincent van Gogh (geboren te Zundert) van 1864 tot 1866 in Zevenbergen op kostschool heeft gezeten?
– Zevenbergen waarschijnlijk genoemd is naar de heuvels die al tijdens de Romeinse tijd aanwezig waren en in die tijd voor een natuurlijke verdediging zorgden? Het aantal heuvels in Zevenbergen was vermoedelijk echter geen zeven.

Bravo Vervoer staat u graag bij tijdens uw verhuizing van, naar of binnen Zevenbergen. Wij zijn er voor al uw kleine transporten. Wij staan voor u klaar met scherpe tarieven. U betaalt alleen de tijd die wij bezig zijn, van aankomst tot vertrek.

Published On: juni 17th, 2021 / By / Categorieën: Blog /

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534